banner249

Potanın sultanlarına dev destek

Otomotiv sektöründeki başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Ford Otosan, Uşak bayisi Sadıkoğlu Otomotiv ile Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde bulunan Uşak Anadolu 64 bayan basketbol takımına sponsor oldu.

Potanın sultanlarına dev destek
banner240

Sadıkoğlu Ford Plaza’da gerçekleştirilen sponsorluk sözleşmesi imza törenine Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, Ford Otosan Bölge Satış Müdürü Ali Aykut Ertan, Sadıkoğlu Ford Genel Müdürü Serkan Süngü, Anadolu 64 Spor Kulübü Başkanı Funda Özkuru, Kulüp Yöneticisi Hüseyin Atatepe, Baş Antrenör Mehmet Çıvgın, Yardımcı Antrenörler Serhat Özyurt ve Nihan Acar ile takım oyuncuları katıldı. 


Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, Sadıkoğlu Ford olarak Anadolu 64 Kadınlar Basketbol Takımı ile ilgili yapmış oldukları bu çalışmanın içerisinde bulundukları için mutlu olduklarını söyledi. Mersin, sponsorluğun da öneminden bahsederek, “Önemli olan karşılıklı kazanım sağlanılmasıdır. Sponsoru ön plana çıkartarak fayda sağlanması gerekir ve bunun getirisi olarak da diğer sponsor olacak firmaları teşvik edecektir. Yani sponsor olan da sponsor alan da fayda sağlamalıdır. 

Bu sponsorluk ile olan işbirliğinden mutluyuz ve umarız takıma uğurlu geliriz” dedi.Ford Otosan Satış Bölge Müdürü Ali Aykut Ertan, Kadınlara yönelik artan şiddet olaylarına karşı Koç Holding’in “He For She” kampanyası çerçevesinde Uşak’ta bulunan kadınlar basketbol takımına destek verdiklerini söyledi. Ertan, “Bu projeden büyük keyif aldık. 

Emek harcanarak oluşmuş bir takımı desteklemek istedik. Holdingin kadına yönelik projesi kapsamında çalışmayı hızlandırdık ve sonuca geldik. İnşallah takım iyi bir yerlere gelir ve bu noktada, ‘bu takımın başlangıcında biz vardık’ demek hoşumuza gider” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER