banner249

PEGEM artık Denizli’de

Akademik sınavlara hazırlık ve süreli yayınlarıyla Türkiye'de akla ilk gelen kurum olan Pegem Akademi, artık Denizli'de.

PEGEM artık Denizli’de
banner240

Alanında uzman, geniş eğitmen kadrosuyla bilinen Pegem Akademi, yarın Denizli’de yapacağı resmi açılışla eğitim öğretime merhaba diyecek. Yarın saat 17.00’de Altıntop Mahallesi 1603 sokak No.3’teki binada düzenlenecek açılışa tüm Denizli’nin davetli olduğu bildirildi. 


1987 yılında yayıncılık faaliyetine başlayan, özellikle eğitim bilimleri alanında günümüze kadar 450'nin üzerinde akademik, sınavlara hazırlık ve süreli yayınlarıyla Türkiye'de akla ilk gelen kurum olan Pegem Akademi, bundan sonra Denizli’de de eğitim vermeye başlayacak. 

Denizli PEGEM Akademi’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “24-28 kişilik sınıflarda, alanında uzman geniş eğitmen kadrosuyla, konu anlatımlı kitapları, soru bankaları, yaprak testleri, video dersleri, çözümlü çıkmış sorular kitapları ve Türkiye genelinde yaptığı deneme sınavları gibi etkin kaynaklarıyla hizmet verecek. Ayrıca rehberlik hizmetinin yanı sıra mesleki danışmanlık hizmeti ile sosyal yaşamdan eğitime birçok alanda Pegem Akademi ayrıcalığını yaşayacaklar.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER