banner249

Forum Çamlık’ta moda fırtınası!

Türkiye genelinde bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Çamlık’ta özel moda sohbetleri, sürpriz indirim kampanyalarıyla moda fırtınası estirdi.

Forum Çamlık’ta moda fırtınası!
banner240

Forum Çamlık, bu yıl Türkiye genelinde 5.’si düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında moda ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı sohbetlere ve indirimlerle dolu Alışveriş Gecesi’ne ev sahipliği yaptı. Moda alanında bir marka Neslihan Yargıcı, ünlü televizyoncu Neslihan Yavuzcan ve gençlerin severek takip ettiği pop yıldız Oğuz Berkay Fidan Forum Çamlık’ta 27 Eylül Cumartesi günü saat: 15.00’te moda ve sanat dolu bir söyleşi gerçekleştirdi. 


Neslihan Yavuzer’in spor ve sağlıklı yaşam hakında bilgi verdiği söyleşide, aynı zamanda izleyicilere etkinlik alanında egzersiz yaptırarak eğlenceli dakikalar yaşattı. Genç pop sanatcısı Oğuz Berkay Fidan seslendirdiği parçalarla tüm misafirler çoşturdu ve etkinlik sonrası genç hayranlarına imza dağıtmayı ihmal etmedi. 

Söyleşi sonrası Neslihan Yargıcı secili konuklarla alışveriş merkezinde mağaza turu gerçekleştirdi, moda ve trendler konusunda tüyolar verdi. 28 Eylül Pazar gününde ise Çağla Şıkel Forum Çamlık’ın konuğu oldu. Başarılı manken ve sunucu Çağla Şıkel Forum Çamlık ziyaretçilerine açık olarak gerçekleştirilen bir söyleşiye katıldı, konuklardan gelen soruları cevapladı. 

Bugünün ve yarının modası hakkında farklı yorumları ile dinleyenlere keyif veren Çağla Şıkel etkinlik sonunda sevenleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında belirli saatlerde ‘Alışveriş Gecesi’ ilan edilerek özel indirim kampanyaları düzenlendi. 

Dünya markalarını normal fiyatının çok daha altında satışa sunan mağazalar Forum Çamlık ziyaretçileri tarafından doldu taştı. Etkinliğin gerçekleştiği günlerde yoğun bir kalabalığa sahne olan Forum Çamlık’ta ziyaretçiler hem ünlülerle birlikte olmanın hem de Forum Fashion Week özel indirimleriyle alışverişin keyfini yaşadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER