banner249

Partisinden istifa etti

Denizli'nin Buldan ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Partisinden istifa etti
banner240

AK Parti’nin adayları açıklamasının ardından Denizli’nin Buldan ilçesinden istifa haberi geldi. AK Parti’den Buldan Belediye Başkanı olan Mustafa Fahri Şevik partisi tarafından aday gösterilmedi. Bunun üzerine bir açıklama yapan Şevik, partisinden istifa ettiğini açıkladı. 


Seçimlerde yeniden hizmet için aday olduklarını belirten Şevik, ‘’ Partinin başka bir adayı tercih etmesi, Buldan için düşündüğümüz hizmet profilini değiştirmemektedir. O nedenle adaylık fikrimiz değişmedi. Masabaşında kaybetmiş olabiliriz, yaptığımız çalışmalar yeterince değerlendirilmemiş olabilir ama bu bizim hizmet arzumuzu ortadan kaldırmak bir yana, daha da kamçılamaktadır” dedi. 

Partiden başka istifaların da olacağını ileri süren Şevik, ‘’ Biz arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz. Hiçbir şey, yapılan ve yapılacak hizmetlerden daha önemli değil. Bu düşünceme siyasi partiler de dahil. Biz ilk iş olarak partiden istifa etmememiz gerektiğine inandık. Daha sonra bağımsız mı olacağız yoksa başka bir partiden mi. Buna daha sonra karar vereceğiz’’dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER