banner249

Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık!

Pamukkale Belediyesi, Kayıhan’da Denizli’nin en iddialı projelerinden birini yapmaya başlıyor. Toplam maliyeti 40-50 milyon lirayı bulması beklenen Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin tanıtım toplantısında konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’nin en büyük projelerinden birine başlıyoruz. Projemiz tamamlandığında tüm Denizli’ye değer katacak bir eser ortaya çıkmış olacak. Her zaman söylediğimiz gibi biz eserlerimizle konuşacağız” dedi.

Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık!
banner240

Kuruluşundan bu yana 13 ay geçen Pamukkale Belediyesi önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Kayıhan’da yapılacak olan “Pamukkale Belediyesi Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi”nin tanıtımı ile ilgili olarak Dedeman Park Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu ve Türkay Gözlükaya katıldı. 


Pamukkale Belediyesi olarak 13 ayda bir çok önemli projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kayıhan’da sadece bizim değil Denizli için de büyük öneme sahip olan bir projeye imza atacağız. Bu proje ile kentin en iddialı yatırımını gerçekleştireceğiz. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. 

Tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliği giderilecek. Burada halkımızın belediyemize ulaşması açısından tahsilat merkezleri gibi bölümlerimiz de yer alacak. İhalesinin yıl sonuna kadar yapılmasını planladığımız Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin 2017 yılı sonuna kadar tamamlanacağını tahmin ediyoruz. 

Bu projenin tahmini maliyeti yerinin de belediyemiz tarafından tahsisi de dahil olmak üzere 40 ile 50 milyon lira civarında olacak. Biz eserlerimizle konuşacağız dediğimizde bu tür eserleri hayata geçirmekten bahsediyoruz. Benzer projelerimizin Pamukkale İlçemiz için büyük önem taşıdığını biliyoruz. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi Denizli’nin 1 numaralı projesi olacak. Bu projemizin Pamukkale ilçemize ve tüm Denizli’ye hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

PAMUKKALE BELEDİYESİ KAYIHAN KÜLTÜR SANAT VE YAŞAM MERKEZİ 
Pamukkale Belediyesi’nin en önemli projesi olan Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi, Kayıhan’da yapılacak. 12 bin 913 metrekare alanda gerçekleştirilecek olan proje kapsamında bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan bir çok tesis bir arada olacak. 

Yaşam Merkezi’nde 260 kişilik çok amaçlı salon, 650 kişilik konferans salonu, 800 metrekare alana sahip fuaye ve sergi salonu, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, kreş, etüt merkezi, 4 adet cep sineması, tahsilat merkezi, 7 adet iş yeri, 8 bin 500 metrekare rekreasyon alanı olacak. 17 bin 400 metrekaresi kapalı, 26 bin metrekarelik alanı kapsayacak olan proje hayata geçirilirken bölgede bulunan ağaçlar da korundu. Projenin yapılacağı alanda 8 bin 500 metrekare yeşil alan da mevcut olacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER