banner249

Pamukkale’de öncelik iş güvenliği!

Pamukkale Belediyesi, belediyede çalışan tüm personele iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim semineri veriyor.

Pamukkale’de öncelik iş güvenliği!
banner240

Dedeman Otel’deki seminere, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Veli Demir, Abdullah Sevinçli ile daire müdürleri ile çok sayıda personel katıldı. İş Sağlığı Uzmanı Eğiticisi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Şimşek, kanunu ve çalışan ile işyerinin yasal zorunluluklarını personele aktardı. 


Başkan Gürlesin, eğitim öncesi yaptığı konuşmada Pamukkale Belediyesi’nin hizmet içi eğitim seminerine önem verdiğini kaydetti. Eğitimin iki grup halinde verileceğini ve tüm personeli kapsadığını ifade eden Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi’nin yine farkındalığını ortaya koymak ve eğitimi önemsemek anlamında birlikteyiz. 

Belediyemizde çalışan tüm işçi ve memurlara iki grup olarak eğitim verilecek. Bizim bünyemizdeki 276 personel iki grup halinde bu eğitimi alacak. Taşeron arkadaşlarımız da grupların ardından bu eğitimi alacaklar. Çalışan personelimizi, eğitimi önemsediğimizi, iş sağlığı ve iş güvenliğini her şeyin üzerinde tuttuğumuzun bilinmesini istiyorum" dedi. 

Hükümetin, bugüne kadar yapılmayan ve dikkate alınmayan iş güvenliği ve sağlığına gereken önemi verdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Gürlesin, "Son dönemde çıkarılan kanunlarla gerekli değeri buldu. Belediyemiz en hafif gruba giriyoruz. 

Kanun gereği 2016’nın Haziran ayında bu eğitimlere başlamamız gerekiyor. Ama bir kardeşimizin bile olsa hem sağlığı hem güvenliği için gün kaybetmeyelim istedim. Bu konuya da nasıl baktığımızın bir göstergesidir. Bir an önce eğitimlere başladık" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER