banner249

'Oyunda kal' da muhteşem final

Forum Çamlık, “Oyunda Kal” ile şenlendi Genç yetenekler Forum Çamlık’ta “Oyunda Kal” dedi Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun sunduğu büyülü dünyanın kapılarını daha çok gence açmak hedefiyle, Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu “Oyunda Kal”ın Denizli finali, 19-22 Haziran tarihleri arasında Forum Çamlık’ta gerçekleşti.

'Oyunda kal' da muhteşem final
banner240
19-22 Haziran tarihleri arasında Forum Çamlık’ta gerçekleştirilen ve pek çok sportif aktiviteye sahne olan “Oyunda Kal” etkinliğinin finali, renkli görüntülere sahne oldu. 

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen “Oyunda Kal” projesinin finalinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol antrenmanı yapıldı. Forum Çamlık’ta kurulan sahada gerçekleştirilen antrenmana ünlü basketbolcu Levent Topsakal’da katıldı. Topsakal’dan taktikler alarak, oyunun keyfini doyasıya yaşayan genç yetenekler unutulmaz bir gün yaşadı. 

Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Forum Çamlık’taki finalde sahaya çıkıp kendini gösteren genç yetenekler, Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edilecek. Genç yeteneklerle “Oyunda Kal” devam edecek! “Oyunda Kal” Forum Çamlık’dan sonra Haziran sonuna kadar 2 Forum Alışveriş Merkezinde daha gerçekleştirilerek genç yetenekleri buluşturmaya devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER