banner249

Akademisler ODTÜ'de buluştu

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları işbirliği ile ‘2. Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu’ düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu sempozyum ’da ünlü akademisyenler sunum yaptı.

Akademisler ODTÜ'de buluştu
banner240

 Denizli İl Milli Müdürlüğü ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları işbirliği ile düzenlenen ‘2. Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu’ ODTÜ Koleji’nde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu sempozyum, DRT Denizli ekranından canlı olarak izleyici ile buluştu. Sempozyuma Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Odtü Koleji Müdürü Kenan Ömeroğlu ve öğretmenler katıldı. Sempozyum öncesi etkinliğe katkı verenlere plaket verildi.


 “PROJENİN İKİNCİSİNİ DÜZENLİYORUZ” 
Sempozyumunun yönetmenlerinden Damla Anıl Tarhan “Okul olarak bu sempozyumda hepimiz çalışıyoruz. Denizli İl Milli Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırladığımız bir proje… Denizli’deki başarıyı artırma projelerinin içine dahil ettiğimiz bir projede bir aradayız. Bu yılda bunun ikincisini düzenliyoruz” dedi. 

“KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR
” Sempozyum’da konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; “Bu sempozyum eğitim camiasına olağanüstü katkılar sağlayacak. Yaklaşık 47 tane sunum olduğunu biliyorum. Bu sunumların her birinin ayrı ayrı eğitim camiasına bir nebze de olsun başarıda katkısı olacak. Bizim eğitimin her alanında ayrı ayrı çalışmalarımız var. Bu çalışmalara özel okullarımızın sivil toplum örgütlerimizin de desteği fazla… Başta Sayın Valimiz Abdülkadir Demir’in eğitim camiasına çok büyük katkıları var. Biz katkı veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER