banner249

Otomobil severler Teraspark’ta buluşacak

Geçen yıl Teraspark’ta 1.cisi düzenlenen otomobil tutkunlarını bir araya getiren Otofest etkinliğinin 2.si 20 Haziran’da başlıyor.

Otomobil severler Teraspark’ta buluşacak
banner240

 Teraspark AVM, Ekim 2013 tarihinde ilkini gerçekleştirmiş olduğu ve gerek katılan firmalar, gerekse de alanı gezen ziyaretçiler tarafından büyük heyecanla karşılanan ve araba piyasasının hareketlenmesinde önemli bir rol oynayan etkinliğini, geleneksel hale getiriyor. 


Teraspark Alışveriş Merkezi Denizli genelindeki araba firmaları ile birkez daha işbirliği yaparak ve geçen seneden edinmiş olduğu tecrübeleri de ekleyerek, bu sene daha fazla model ve arabanın katılacağı 2. Otofest Etkinliğini, 20 – 21 – 22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Etkinliğe katılacak olan, Dacia, Fıat, Ford, Honda, Hyundaı, KIA, Mıtsubıshı Motors, Peugeut, Renault, SEAT, Toyota, Volvo, Woswagen Binek, Woswagen Ticari markaları 120’ye yakın farklı son model araçlarını Denizli ve çevresinden gelen Teraspark ziyaretçileri ve araba meraklıları ile buluşturacaklar. Üç gün sürecek olan etkinlikte tüm ziyaretçiler son model arabaları diledikleri gibi inceleme fırsatı bulurken, aynı zamanda farklı fiyat ve kampanyalar hakkında da bilgi sahibi olacaklar. 

Teraspark Alışveriş merkezinin açık otoparkında Cuma – Cumartesi ve Pazar günü devam edecek olan etkinlikte , son model arabaların tanıtımının yanı sıra üç gün boyunca yapılacak olan dans gösterileri ve konser etkinlikleri ile ziyaretçiler farklı bir haftasonu geçirmenin keyfini yaşayacaklardır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER