banner249

Otomobil 3 işçiyi biçti, 2 ölü 1 yaralı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde refüjde tamirat yapmakta olan 5 kişilik ekibe, hızla gelen otomobil çarptı. İşçilerden birisi olay yerinde, diğeri ise uçtuğu sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.

Otomobil 3 işçiyi biçti, 2 ölü 1 yaralı!
banner240

Kaza, Denizli-Aydın karayolu Nazilli girişinde bulunan Mergen Köprüsü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’dan Denizli yönüne gitmekte olan Ali H. (53) idaresindeki 03 DS 168 plakalı otomobil, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün (TCK) hizmet satın aldığı taşeron firmada çalışan ve orta refüjde tamirat yapmakta olan 5 kişilik ekibe çarptı. 


Hızla gelen aracın çarptığı işçilerden Fatih Altıntop (32) araç ile refüj arasında sıkıştı. Kolu kopan Altıntop, feci şekilde hayatını kaybetti. Özel otomobilin çarptığı diğer işçi Necmettin Güngör ise (52) köprünün korkuluklarından aşarak alttan geçmekte olan sulama kanalına düştü. 

Gürültüyü duyan diğer işçiler, kanala düşen arkadaşlarını kurtarmak için seferber oldu. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Güngör’ün bulunması için AFAD ve Nazilli Belediyesi ekiplerinden yardım istendi. Dalgıçların katılımıyla başlatılan arama çalışmalarında 2 saat sonra Necmettin Güngör’ün cansız bedeni olay yerinin 150 metre ilerisindeki tahliye bendinde sıkışmış vaziyette bulundu. 

Olayda hayatını kaybeden işçilerin cesedi, otopsi için morga kaldırıldı. Kazada yaralanan sürücü Ali H. de, ambulansla sevk edildiği Nazilli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayda hayatlarını kaybeden arkadaşlarının üzüntüsünü yaşayan işçiler, “Biz 3 kişi, arkadaşlarımızdan 50 metre ileride çalışıyorduk. Büyük bir gürültü duyduk. Çok hızlı geldi, fren bile sıkmadı” dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER