banner249

Gitmediğin yer senin değildir

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Birtan Şahan Bayramyeri 2. Ticari yoldaki esnaf ziyaretlerine durmadan devam ediyor.

Gitmediğin yer senin değildir
banner240

Pamukkale’den aday adaylığını açıkladığı günden itibaren kapısını çalmadığı esnaf bırakmayan Şahan, bu ziyaretlerinin sonucunda esnafların gönlünü kazanıyor.


 Birtan Şahan esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, "Aday adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren İstiklal Caddesi, İnönü Caddesi, Halk Caddesi, Atatürk Caddesi, Kıbrıs Şehitler Caddesi, İstasyon Caddesi, Lise Caddesi, Turan Güneş Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Ankara Bulvarı, Üçgen Çarşısı ve Üçgen Mevkii, İncilipınar Caddesi, Çınar Meydanı, Minibüs Durakları, Fevzi Çakmak Bulvarı ve Yeni Otogar’ın civarındaki esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. 

Esnaflarımızla iç içe olduk olmaya da devam ediyoruz. Hangi mahallede hangi sokakta hangi caddede esnaflarımız varsa onlara ulaşmanın gayreti içindeyiz. Halkımızdan ve esnaflarımızdan aldığımız güçle sevgiyle heyecanla kendimize olan güvenimizle durman çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2004 yılından beri yapılan Denizlimizdeki hizmet destanını anlatıyoruz, büyükşehir ile Denizlimizin kazanımlarını aktarıyoruz. 

Bizler için çok önemli bir değere sahip olan Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin bakanlığının hem ülkemize hem de memleketimize hayırlı olduğunu esnaflarımızla halkımızla mutluluğumuzu paylaşıyor, onların mutluluğuna şahit oluyoruz. Denizli’nin sesi inşallah daha gür bir şekilde çıkacak. Denizli kazanacak Pamukkale kazanacak. Gitmediğin yer senin değildir anlayışı ile ziyaretlerimize devam ediyoruz, edeceğiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER