banner249

Bağcı, Pamukkale’den aday adayı

Denizli Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Hüseyin Bağcı, AK Parti’den Pamukkale İlçe Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

Bağcı, Pamukkale’den aday adayı
banner240

Hüseyin Bağcı’nın AK Parti İl binasında düzenlediği aday adaylığı toplantısına İl Başkanı Avni Örki, Denizli eski milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve partililer katıldı. 


AK Parti’den Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Bağcı, “AK Parti’nin kurulduğu ilk gün Denizli’ye duyduğum hizmet aşkı ve sevdasıyla partide siyasi hayatıma başladım. 2004 yılında Nihat Zeybekci ile birlikte yerel yönetimlerdeki hizmet yolculuğum Denizli Belediye Meclis üyeliği ile başladı. O gün bugündür şehrimizi en iyi noktaya taşımak ve bölgemizde Denizli’yi örnek gösterilecek bir görünüme ve konuma kavuşturmak için var gücümüzle çalıştık. 

Yerel yönetimlerin ustası AK Parti ile milletimizin beklediği ve hayal ettiği hizmetleri kucaklaştırmak ve aynı zamanda yeni kurulan Pamukkale ilçemize hak ettiğini kazandırmak için milletimizle birlikte yeniden yollara koyulduk. 

Bizim gayretimizin temelinde Pamukkale İlçemize, cennet vatanımıza artı değerler katmaktır. Bu yolculuğun ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu çok iyi biliyoruz. Biz bu hizmeti bir zahmet olarak değil, bir görev ve aşk olarak seçiyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER