banner249

Ök, pazar yerini ziyaret etti

Ak Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök ve beraberindeki heyet Kınıklı Pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ök, pazar yerini ziyaret etti
banner240

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök seçim bölgesinde gerçekleştirdiği gezilerini aralıksız olarak sürdürüyor. Nilgün Ök, projelerini anlatarak halkın büyük desteğini alıyor. 


Vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve bilgiler alan Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “2003 yılında başlayan siyaset hayatım 2009 Yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Meclis üyeliğim ile devam etti. 2009 yılında yaşayan bir şehir’in çehresini değiştiren ve dev projelerin altına imza atan Nihat Zeybekci’nin danışmanlığını yaptım. 5 yıldan buyana da Denizli Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürütmekteyim. Ayrıca şu anda Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Başkanlığı görevini de yürütmekteyim” dedi. 

PAMUKKALE İLÇESİ İÇİN BÜYÜK HAYALLERİM VAR
Doğup büyüdüğüm Pamukkale İlçesi ile ilgili büyük hedeflerim ve hayallerim var diyen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Siyasete başladığımda benim usta olarak gördüğüm iki isim olan Milletvekilimiz Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanımız Osman Zolan ile çalışmak bana büyük kazanımlar sağladı. 

2002 yılında göreve başlayan Denizli Belediyesi kentin çehresini değiştirdi. Bu süreçte benim de içerisinde bulunduğum çalışmalar ile Denizli Ege’nin en gözde şehri olmayı başardı. 5 yıllık Belediye Başkan yardımcılığı tecrübemi Pamukkale Belediyesi sınırlarında da farklı çalışmalar ve projeler ile halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyorum. Denizli’de bizler bugüne kadar neyi hayal ettiysek bunu hayata geçirerek halkın takdirini kazandık. 

Özellikle mahallelerimizde yaptığımız kapalı Pazar yerleri ile öncelikle pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alışveriş yapmalarını sağladık. Kapalı Pazar yerlerimiz sadece Pazar alışverişlerinin yapılacağı yerler dışında çeşitli etkinlik ve organizasyonlarında yapılabileceği çok kapsamlı ve modern yapılar haline geldi. Bunun dışında yapılan çalışmalarımız halkımız tarafından bilinmektedir. Doğup büyüdüğüm Pamukkale ilçesi için çok büyük hayallerim var. Halkımızın desteği ile inşallah bu hayalleri de gerçeğe dönüştüreceğiz” dedi. 

Vatandaşların talep ve şikayetleri ile ilgili bilgilerde alan Nilgün Ök sorunların çözümü noktasında üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER