banner249

Her türlü oluşumda biz yokuz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor’da yönetimin 15’inde genel kurul kararını aldığını belirterek, "Ancak üyelikler noktasında problem var. Biliyorsunuz eski başkan Kenan bey zamanında 700 işçinin genel kurul üyesi yapılması noktasında bir handikap var. Bu engel kalkmadığı sürece kimsenin gelip Manisaspor’un başına geçme riskine gireceğini düşünmüyorum” dedi.

Her türlü oluşumda biz yokuz!
banner240

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Manisaspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün yaptığı açıklamada “Yönetim bu ayın 15’inde genel kurul kararı almış. Bende bu konuda zaten açıklama yapmıştım. Ancak üyelikler noktasında problem var.


Biliyorsunuz eski başkan Kenan bey zamanında 700 işçinin genel kurul üyesi yapılması noktasında bir handikap var. Bu engel kalkmadığı sürece kimsenin gelip Manisaspor’un başına geçme riskine gireceğini düşünmüyorum” dedi. 

Başkan Ergün Konuşmasına şöyle devam etti: “Kimse önünü görmediği yola girmez. Şu anda ne söylesek yanlış olur. Bu sorunların ortadan kaldırılması gerekiyor. Ancak yönetim kurulunun kendi kişisel egolarında kaynaklandığı için mi bu yapılmadı bilemem. Tabi alınan bir karar var. 

Üyelik aidatını yatırmayan oy kullanamayacak. Ancak son gün gelir birisi aidatları yatırır aday olur. Buyursunlar alsınlar. Bizim inisiyatifimiz dışında ki her türlü oluşumda biz yokuz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER