banner249

Öğrenciler giydirildi

Kütahya'nın Pazarlar İlçe Kaymakamlığı tarafından İlk, orta ve Lise öğrencilerine yönelik başlatılan elbise yardımı projesi kapsamında 934 öğrenciye mont, pantolon, kazak, gömlek ve çorap yardımında bulunulduğu bildirildi.

Öğrenciler giydirildi
banner240

Pazarlar İlçe Kaymakamlığı Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının gözetiminde yapılan ayni giyim yardımını öğrencilere dağıtma programına Pazarlar İlçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Lc Waikiki Tema Mağazacılık Hizmetleri Anonim Şirketi yardım komisyonu tarafından gönderilen yardım paketleri İlk, Orta ve Lise öğrencilerine Kaymakam İshak Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi eşliğinde 934 öğrenciye dağıtıldı. 


Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, LC WAIKIKI ailesinin duyarlılığının örnek bir davranış olduğunu ve eğitim-öğretime yaklaşımının alkışı hak ettiğini belirterek, "Bu tür duyarlı firmaların sayısının artmasını temenni ediyorum. Bu yardım sayesinde 964 öğrencimizin hem giyim ihtiyacına bir nebze olsun katkı sağlandı hem de öğrencilerimiz mutlu oldu" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER