banner249

Öfkeli koca dehşet saçtı!

Afyonkarahisar’da bir süredir ayrı yaşadığı eşinin bir başkası ile gönül ilişkisi olduğundan şüphelenen koca, eline geçirdiği av tüfeği ile eşini ve baldızını sokak ortasında vurarak öldürdü.

Öfkeli koca dehşet saçtı!
banner240

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Kılıçsalsan beldesinde meydana geldi. Bir yıl önce evlendikleri bildirilen Seydi B. (24) ve Dudu Babayiğit (18), geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 3 ay önce ayrı yaşamaya başladı. 


Kendisinden ayrı yaşamasını hazmedemediği karısının bir süredir bir gönül ilişkisi olduğundan şüphelenen Seydi B., eşinin birkaç kez gittiği baba evinden geri dönmesini istedi ancak Dudu Babayiğit bu teklifi kabul etmeyerek boşanmak için mahkemeye başvurdu. 

Yanına aldığı av tüfeği ile kayınpederinin evine giden Seydi B., evin yakınlarında eşi Dudu Babayiğit ve baldızı Semam Şimşek ile karşılaştı. İddialara göre ikili arasında çıkan tartışmanın ardından yanındaki av tüfeği ile ateş etmeye başlayan Seydi B., eşi ve baldızını öldürerek kaçtı. Seydi B., kısa süreli bir kaçışın ardından cinayette kullandığı av tüfeği ile birlikte Tınaztepe İlçe Jandarma Komutanlığına gelerek teslim oldu. 

“BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM, PİŞMANIM” 
Seydi B.'nin, sorgusunda cinayeti işlemek istemediğini ve havaya korkutma maksatlı ateş etmek etmek istediğini kaydederek, “Böyle olsun istemezdim, pişmanım” dediği öğrenildi. Öte yandan zanlının bir süredir eşinin bir başkası ile gönül ilişkisi olduğundan şüphelendiğini ve kıskançlık yüzünden sürekli tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Olayın ardından iki kız kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Sinanpaşa İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER