banner249

DRT, CHP’yi ortada bıraktı

Denizli DRT Televizyonu, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın canlı yayın sözleşmesini tek taraflı fesh etti. DRT daha önce de Ak Partili iki aday adayının taraflı haber yaptığı iddiasıyla büyük tepki toplamıştı.

DRT, CHP’yi ortada bıraktı
banner240
DRT Televizyonunda seçimler nedeniyle yaşanan sıkıntılar had safhaya ulaştı. Kanal yönetimi CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile yaptığı sözleşmeyi tek taraflı fesh edince büyük tepki topladı. CHP İl Örgütü bu haber üzerine DRT Televizyonu önüne gelerek kanalı protesto etti. 

DRT’YE BÜYÜK TAZMİNAT KAPIDA
DRT Televizyonun tek taraflı sözleşmeyi fesh etmesinin ardından kanala gelen CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu bir tutanak tutturarak olayı yargıya taşıyacaklarını ve tazminat davası açacaklarını ifade etti. CHP İl Başkanı Çavuşoğlu şu ifadelere yer verdi, “Türkiye’nin basın tarihinde yaşadığı en karanlık gecelerden birine tanık oluyoruz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Kazım Arslan’ın daha önceden yapılmış anlaşmalar gereği, saat 21.15 itibari ile canlı yayını yapılacaktı. Bunun duyuruları yapılmıştı. 

Uygulanan baskılar sonucunda, programımızı yayından kaldırmışlar, yerine AKP’nin adayı olan Osman Zolan’ın görüntülerini koymuşlardır. Bu da bu işin ne kadar manidar olduğunu gösteriyor. CHP’nin sesini kesmeye çalışıyorlar. Denizli de bizim sesimizi hiç kimse kesemez. Bir televizyon kanalının bize ekranını kapatmış olması bizim açımızdan hiçbir şey değiştirmiyor. Yarından itibaren sokaklarda iki kat daha fazla güç harcayacağız. Bütün arkadaşlarımız ile beraber alanın her noktasına gireceğiz.” 

KAZIM ARSLAN’A EKRAN YÜZÜ KAPANDI
Bugüne kadar yaptığı seçim vaatleriyle dikkatleri üzerine çeken CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın ücretsiz seçim vaatlerini bundan sonra hangi televizyon kanallarında yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER