banner249

O sözler sadece beni bağlar

DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, sosyal paylaşım sitesinde CHP İl Başkanı ile ilgili sarf ettiği sözlerin bağlı bulunduğu kurumu değil sadece kendisini bağladığını açıkladı.

O sözler sadece beni bağlar
banner240

CHP’nin Denizli’de Kazım Arslan’ı aday göstermesinin ardından bu durumu sosyal paylaşım sitesinde Ti’ye alan DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, bu görüşlerin bağlı bulunduğu DEGİAD’a değil kendisine ait olduğunu açıkladı. 


Kazım Arslan’ın adaylığı kesinleşmesinin ardından sosyal paylaşım sitesi facebooktaki hesabından ‘Bugün Osman Zolan için güzel bir gün gibi görünüyor:)’ şeklindeki açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun da adaylık açıklamasını yanlış bir yöntemle duyurmakla suçladı. 

Bu açıklamaların ardından yapılan yorumları değerlendiren Çaputçu, yine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara açıklık getirdi. Çaputçu, şu ifadelere yer verdi, “Buradan yazdığım görüşlerimin hepsi şahsi görüşlerimdir. Başkanı veya üye olduğum kurum ve kuruluşları bağlamaz. 

Vay efendim sen Degiad başkanısın, sen derneği siyasete mi karıştırıyorsun diyenler kusura bakmasın halt etmiş. Bir işadamları derneği başkanının ŞAHSİ siyasi yorum ve görüşlerini açıklamıyor veya açıklayamıyor oluşu demokrasinin zayıflığından başka birşeyi göstermez. Dünyanın gelişmiş hiçbir demokrasisinde, sermaye ve işdünyası temsilcileri ŞAHSEN siyasete uzak durmalı, renk vermemeli diye bir teamül yoktur, olamaz da…”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER