banner249

Dolandırıcıların hedefinde bu kez Vali var!

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın adını kullanarak hayırseverlerden yardım istenmesi Manisa Valiliğini harekete geçirdi. Her geçen gün yeni yöntemler deneyen dolandırıcılar Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın adını kullanmaya başladı.

Dolandırıcıların hedefinde bu kez Vali var!
banner240

Vali Savaş'ın adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara yönelik gelen şikayetler üzerine Vali Savaş yazılı açıklama yaptı. Savaş yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın adının kullanılarak hayırseverlerin arandığı ve iyi niyet duygularının istismar edilerek hasta vatandaşlara yardım talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir. 


Gerek Manisa Valisi Abdurrahman Savaş gerekse Manisa Valiliği adına hiç bir hayırsever kişi ve kuruluş aranarak hasta vatandaşlarımız için yardım talebinde bulunulmamaktadır. Bu nedenle, hayırsever kişi ve kuruluşların, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ve Manisa Valiliği adına kendilerini arayarak yardım talep eden bu şahıslara itibar etmemeleri, böyle bir durumla karşılaşmaları halinde ivedilikle Valilik, Kaymakamlık, Emniyet, Jandarma veya Savcılığa iletmeleri kamuoyunun dikkatine önemle ve saygıyla duyurulur.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER