banner249

O maganda muhtar çıktı!

Afyonkarahisar’da hafta sonu meydana gelen ve bir çocuğun ölümüne, bir çocuğun ise yaralanmasına neden olan maganda dehşetinin ardından, cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Mahalle Muhtarı Y.G.’nin (36) tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

O maganda muhtar çıktı!
banner240
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük beldesinde geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen olayda, beldenin Kurtuluş Mahallesi’nde kurulan bir düğünde oyun oynandığı sırada magandalar sevinçlerini göstermek için silahlarını çekerek havaya ateş etmeye başlamış ve Fransa’dan gurbetçi olan ailesi ile birlikte tatil için geldiği Afyonkarahisar’da kalbine isabet eden kurşunla Yusuf Gündoğdu (8) hastane yolunda hayatını kaybetmişti. 

Olayın faili olduğu iddiası ile gözaltına alınan Mahalle muhtarı Y.G. gözaltına alınmıştı. Gözaltındaki muhtarın jandarmadaki işlemlerinin ardından dün gece saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Afyonkarahisar E Tipi Kapali Cezaevi'ne gönderildiği bildirilirken, iddialara göre, cinayet zanlısı olarak tutuklanan Y.G.’nin ifadesinde “Düğünde silahım tutukluluk yaptı. Silahımın sürgüsü ile oynarken bir anda silah ateş aldı. Ne olduğunu ben de anlamadım” dediği öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER