banner249

Neşeli yüzler gülümsetmeye devam ediyor

Denizli’nin önemli sosyal hizmet derneklerinden olan Neşeli Yüzler Derneği, baharın gelişini ve Anneler Gününü otizmli çocuklarla kutladı.

Neşeli yüzler gülümsetmeye devam ediyor
banner240

Çamlık Mesireliğinde düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Neşeli Yüzler Dernek Başkanı Meryem Keysan, Dernek üyeleri Sibel Toydemir, Fatma Emiroğlu ve Otizm Derneği üyeleri katıldı. 


Yaklaşık 100 otizm derneğine üye ailenin katıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu. Etkinlikte düzenlenen oyunlarla doyasıya eğlenen otizimli çocuklara palyaçolar da eşlik etti. İkramlarında sunulduğu eğlenceli etkinlikte düzenlenen çekilişte talihlilere çeşitli hediyeler verildi. 

Kısa sürece önce kurulan Neşeli Yüzler Derneğinin her geçen gün gelişerek geniş bir aileye dönüştüğünü söyleyen Dernek Başkanı Meryem Keysan, “Bugün Otizm Derneğine üye ailelerimizle birlikte hem baharın gelişini hem de güzel bir tesadüfle bu günü rastlayan Anneler Gününü kutladık. 

Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Derneğimiz çok genç bir dernek ancak her geçen gün büyüyen bir dernek. Bugünkü etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Dernek üyelerimize de verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER