banner249

Müebbet hapse teşekkür etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, birlikte yaşadığı bir çocuk annesi Sibel Özkişi'yi başka erkeklerle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldüren Hasan C., “Canavarca hisle adam öldürmek” suçundan kendisini müebbet hapse çarptıran mahkeme heyetine teşekkür etti.

Müebbet hapse teşekkür etti
banner240

Yargıtay tarafından bozulan dosyayı bir kez daha ele alan mahkeme heyeti, pişman olmadığını belirten sanık Hasan C.'yi önce ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırdı. Sanığın suçunu itiraf etmesinden dolayı mahkeme heyeti, verilen ağırlaştırılmış müebbet hapsi, müebbette çevirdi. 


Duruşmada son derece soğukkanlı davranışlar sergileyen sanık Hasan C., kendisine müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme heyetine, "Teşekkürler efendim" diyerek duruşmayı izleyenleri şaşkına çevirdi. 

Yaklaşık 13 yıl önce meydana gelen olayda, İzmir Aydın Otoyolu Buca Kavşağı yakınlarındaki ormanlık alanda bir kadının cesedini gören kamyon şoförü jandarmaya ihbarda bulundu. İhbarın yapıldığı ormanlık alana giden jandarma ekipleri, 37 yaşında Sibel Özkişi’yi başı taşla ezilmiş ve boğazı kesilmiş vaziyette ölü buldu. 

Özkişi'yi öldüren kişinin Denizli'de yaşayan ve bir kargo firmasında şoför olarak çalışan 33 yaşındaki Hasan C. olduğu belirlendi. Zanlı Hasan C., yapılan operasyon sonucu bir barda eğlenirken yakalanıp tutuklandı. Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Erol Güngör, hazırladığı iddianamede zanlı Hasan C.'nin, Sibel Özkişi'nin boğazını kesip, 11 bıçak darbesiyle ve başını taşla ezip öldürdüğünü belirtti. 
Savcı Güngör, sanık Hasan C. hakkında, “Canavarca hisle adam öldürmek” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet, onu evinde saklayan tutuksuz sanık Yusuf K. hakkında da “Suçluyu kayırma” suçundan 6 ay ile 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanmaları için Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER