banner249

MHP bir taşla iki kuş vurdu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi ve Pamukkale İlçesi 1. Olağan kongresi yapıldı. İki İlçede de tek liste ile girilen seçimlerde Merkezefendi Başkanlığına Fatih Coşkun, Pamukkale İlçe Başkanlığına da Hasan Akgün seçildi.

MHP bir taşla iki kuş vurdu!
banner240

Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleştirilen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, eski İl başkanları ile İlçe Başkanları Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri partililer ve vatandaşlar katıldı. 


“AİLE VE AKRABAYI KORUMA PROJESİNİN SAHİPLERİNİN ELLERİ KIRILMALI”
2002 yılında AKP’nin ülke yönetimini sıfır terörle devraldığını ifade eden MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, “Biz bunlara ülkeyi sıfır terörle devrettik. Şimdi geldiğimiz noktada ülke bölünmenin eşiğine geldi. Daha da garibi bugün ülkemizde yolsuzlukla mücadele haftasını kutlar hale geldi. 

Biz, 77 milyonluk bir milletiz. Başbakan Davutoğlu konuşmalarında “herkesi kucaklıyoruz” diyor. Yeni Türkiye diye bir şey icat ettiler. İnsanların kategorize edildiği, düşüncelerine göre kamplara ayrıldığı bir Türkiye’ye şahit oluyoruz. Eğer Yeni Türkiye Buysa biz eski Türkiye’yi istiyoruz. 

Bunların gündeminde terörle mücadele yok, fakir halkın durumunu düzeltecek bir programları yok, İmralı canisinin güdümüne girmişler ülkeyi yönettiklerini sanıyorlar. İşleri güçleri paralel yapı. Buradan tüm Türk-İslam Ülkücülerine sesleniyorum. Eğer, 2015 yılında Aile ve akrabayı koruma projesinin sahiplerinin ellerini sandıkta kıramazsak bu vebalin altından kalkamayız” dedi. 

BAŞKANLIĞA COŞKUN VE AKGÜN SEÇİLDİ
Tek listeyle gidilen seçimlerde Merkezefendi İlçe Başkanlığa Fatih Coşkun, Pamukkale İlçe Başkanlığına Hasan Akgün seçildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER