banner249

Meydanda sadece Ak Parti var

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek turu Güney ilçesi ile başlayıp Çal ile devam etti. Ak Parti'nin kurmayları Güney ve Çal'da coşku içerisinde karşılanırken, miting alanları 'Recep Tayyip Erdoğan' sesleri ile inledi.

Meydanda sadece Ak Parti var
banner240

Ülkemize son 1,5 yıldır birçok tuzaklar kurulduğunu, oyunlar oynandığını kaydeden Başkan Zolan, "Şükürler olsun ki milletim o oyunları bozdu, o sağduyusuyla tuzağa düşmedi. Tuzağa düşseydik biz belki Mısır, Gazze, Suriye gibiydik. Şükürler olsun ki milletim o sağduyusuyla o tuzağa düşmedi. Ülkemizin ilerlemesini, yükselişini durdurabilmek adına ne güç varsa seferber ediyorlar" diye konuştu.


 Milletin 30 Mart'ta gereken cevabı verdiğine dikkati çeken Başkan Zolan, "İnşallah 10 Ağustos'ta da milletim yine doğru karar verecek, bu ülkeyi daha ileri, daha güzele götürecek olan lidere oy verecek. O lider de Recep Tayyip Erdoğan. Biz liderimizle gurur duyuyoruz. Tüm siyasi parti mensubu olan kardeşlerime sesleniyorum, farklı fikirlerde olabiliriz ama ülkemizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için inşallah 10 Ağustos'ta hepimiz sandığa koşa koşa gidip içimize sinen lider Recep Tayyip Erdoğan'a oyumuzu vereceğiz" dedi.

 İL BAŞKANI ÖRKİ: "SİZ BİZE DESTEK OLDUNUZ BİZ SİZE HİZMET ETTİK" Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise, sözlerine "Sizleri Allah için seviyoruz. Yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz" diyerek başladı. Örki, "O sevda uğruna yollara düşüyoruz. Bu sevda uğruna yağan yağmurda beraber ıslanıyoruz" dedi. Gönüllerin fethini yapacaklarına işaret eden Örki, "Bizler makam için yola çıkanlardan asla olmadık, bizler mevki peşinde koşanlardan asla olmadık. Paraya pula tamah edenlerden olmadık. 

Varsa yoksa hizmet derdindeydik, sizlerin gönlünün tahtına taliptik, bu uğurda yola çıktık" şeklinde konuştu. Örki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnsanlar bizi sevgiyle kucakladı. 3 Kasım 2002'den bu tarafa 'Ak Parti' iktidar ve bugüne kadar başımızı öne eğdirecek hiçbir icraatımız olmadı. Siz bize destek oldunuz biz size hizmet ettik.

 Sadece Denizli'de değil, Türkiye'de muhteşem değişimler oldu. Bu güzellikleri nasıl yalanlayabiliriz. Herkes yiğidi öldür ama hakkını teslim et diyor. Bugün Tayyip Erdoğan'ın hakkı teslim edilmiştir." "Yapacağımız çok iş var" Bugüne kadar hiç bir engele yenilmediklerini vurgulayan Başkan Örki, "Önümüze konulan hiç bir taşa takılıp düşmedik. Hepsini yerle yeksan etmesini başardık. Bütün tuzakları o tuzak kuranların başına geçirdik

 Yine aynısı olacak inşallah. Daha bitmedi, yapacağımız çok iş var. Hamdolsun dünyanın gıptayla baktığı bir Recep Tayyip Erdoğan var. Ülkemiz altın çağını, ilerleme çağını yaşıyor inşallah. Eskiden hızlı treni mi konuşabiliyorduk, Avrupalılar anlatır biz düşünürdük nasıl oluyor acaba diye. İstanbul'a gidersek şimdi o anlatılan hızlı terene mutlaka binelim. 'Eller çıkmış aya biz kaldık yaya' derdik. Şimdi uzayda kaç tane uydumuz var biz de bilmiyoruz" dedi.

 Örki, "Allah hepinizden razı olsun bizi yarı yolda hiç bırakmadınız. Hiç merak etmeyin her şey çok güzel olacak. Ülkemizi ayağa kaldırma mücadelemiz hayırlı mübarek olsun. Denizlimiz, ülkemiz ve dünya için hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER