banner249

Merkezefendi'yi dünya duyacak

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi'de gerçekleştirilecek 121 proje arasında Merkezefendi'yi dünyaya duyuracak projelerinin olduğunun altını çizdi.

Merkezefendi'yi dünya duyacak
banner240

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Merkezefendi'deki halkın tüm kesmiyle bir araya gelmeye çalışan Subaşıoğlu, Merkezefendi'nin kalbine indi. Denizli ekonomisinin can damarlarından biri olan Çınar esnafını ziyaret eden Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılacak 121 proje hakkında bilgi aktardı. 


Trafikten, sağlığa; turizmden, yeşil alana her konuda projelerinin hayata geçirmek istediklerini belirten Subaşıoğlu, Çınar esnafının önünü daha da açacak projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi. Subaşıoğlu, Merkezefendi'de yapılması planlanan turizme yönelik projelerle Merkezefendi İlçesi'ni dünyaya duyurmak istediklerini dile getirdi.

Denizli'nin jeotermal kaynaklarını kullanılmasına destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Subaşıoğlu, Denizli'nin jeotermal turizminde bir marka haline geleceğini belirtti. Merkezefendi'de turizme yönelik birçok projeleri hayata geçirmek istediğinin altını çizen Subaşıoğlu, bu projeler hayata geçtiğinde hem Denizli'nin hem de Merkezefendi'nin kazanacağını söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER