banner249

Merkezefendi Karla Mücadeleye Tam Gaz Devam Ediyor...

Merkezefendi Belediyesine bağlı ekipler etkili olan kar yağışı ve ardından gelen dondurucu soğukla mücadeleye aralıksız devam ediyor.

Merkezefendi Karla Mücadeleye Tam Gaz Devam Ediyor...
banner240
Hafta başından itibaren etkili olan kar yağışından dolayı yaşanan olumsuzlukları gidermek için ilk günden bu yana seferber olan Merkezefendi Belediye ekipleri, yağan karın ayazla birleşmesiyle oluşan buzlanma ve don olaylarına tuzlama çalışmalarıyla müdahale ediyor. 

Gece gündüz demeden vatandaşlara hizmet götürmek için çalışan Merkezefendi Belediyesine bağlı ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yollarda meydana gelen buzlanmalardan dolayı olası kazaların önüne geçmek için tuzlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Subaşıoğlu, gece geç saatlere kadar ekiplerin başında çalışmaları inceledi.

Ardından ekipleri sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek özverili mücadelelerinden dolayı tebrik etti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Muhammet Subaşıoğlu; “ Merkezefendi Belediyemizde acil durum ihbarlarına anında yanıt verebilmek için kriz masası oluşturduk.

Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntıda bizlere ulaşmaları için oluşturduğumuz kriz masası 24 saat hizmet veriyor. Dört gündür devam eden karla mücadelede, ekiplerimiz bugün de don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını vardiyalar halinde gece gündüz devam edecek. 

Yağan kar ayazla birleşince yollarda ve kaldırımlarda buzlanmalar meydana geldi. Yoğun bir mesai ile yürüttüğümüz çalışmalarımızda, vatandaşlardan gelen ihbarlar da anında değerlendirmeye alındı. 

Dur durak bilmeden yürüttüğümüz bu ekip çalışmasında; hasta, hamile ve yaşlı vatandaşlarımızdan gelen ihbarlara öncelik vererek, hastanelere ulaşmalarına yardımcı olduk ” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER