banner249

Merkezefendi Belediyesi Kar Çamur Dinlemiyor...

Denizli’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, şehrin bütün bölgelerinde etkili oldu. Aralıksız devam eden kar yağışı sebebi ile şehir içi trafik akışının sağlanması için Merkezefendi Belediyesi iş başındaydı.

Merkezefendi Belediyesi Kar Çamur Dinlemiyor...
banner240

Şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların etkilenmemesi için dün akşam saatlerinde yol temizleme çalışmalarına başlayan Merkezefendi Belediyesi, gece boyunca da çalışmalarını yürüterek yoğun mesai yaptı. 


Yol temizleme çalışmalarını dün akşam saatlerinden bu yana sürdüren Merkezefendi Belediye ekiplerini, Başkan Subaşıoğlu’da hiç yalnız bırakmadı. Subaşıoğlu’nun kar mesaisinde ekiplerle birlikte gece boyunca çalışmaları yakından takip etmesi, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. 

Gece boyunca olduğu gibi gün içinde de yol çalışmalarını birebir takip eden Başkan Subaşıoğlu, vatandaşları sosyal medya adreslerinden de sık sık paylaşımlarda bulunarak bilgilendirdi. 

Hizmet almanın vatandaşın en doğal hakkı olduğunu her seferinde vurgulayan Başkan Subaşıoğlu; “ Dün akşam saatlerinde ilimizde hakim olan kar yağışı ilçemizde de etkili oldu. Trafik akışının da yoğun olduğu bölgemizde vatandaşlarımıza hizmet akışının aksamadan devam etmesi için ekiplerimiz gece boyunca hiç uyumadan, aralıksız çalışmalarını sürdürdü. 

Merkezefendi İlçemiz sınırlarındaki tüm mahallelerimizde yol açma ve tuzlama çalışmaları, kar yağışından dolayı yol kenarında yıkılan, devrilen ve zarar görmüş, tehlike arz eden ağaçların kaldırılması ve kesilmesi çalışmaları yapıldı. Yoğun mesai yaparak özveriyle çalışan belediye ekibimize teşekkür ediyoruz. İlçemiz sınırlarında açılmayan yol kalmaması için ekiplerimiz yine gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerdir. 

Olası olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşlarımızdan toplu taşıma araçlarını kullanmalarını ve zorunlu olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Trafiğe çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızın da mutlaka kış lastiği veya zincir kullanmalarını tavsiye ediyoruz” dedi. 

Vatandaşlardan gelen talepleri de en hızlı şekilde cevap veren Merkezefendi Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER