banner249

Ak Parti’de Arslan Sesleri!

AK Parti Manisa İl Teşkilatı’nın 31 Ocak’ta yapmayı planladığı kongre öncesi, adı il başkan adayları arasında geçen mevcut AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Hüsnü Arslan, adaylığı ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ak Parti’de Arslan Sesleri!
banner240

Manisa’da AK Parti İl Başkanlığı seçimleri öncesinde siyasi kulislerde hareketli günler yaşanıyor. Birçok adayın ismi il başkanlığı için konuşulurken, en güçlü adaylar arasında yer aldığı öğrenilen mevcut AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Avukat Hüsnü Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.


Bir gazetecinin il başkanlığı seçimlerinde adaylar arasında isminin sıklıkla gündeme geldiği ile ilgili soru üzerine konuşan Hüsnü Arslan, “Türkiye’nin gündeminde Haziran 2015 seçimleri vardır. 

İnanıyorum ki bu seçimlerden de AK Parti zaferle çıkacaktır. Çünkü AK Parti'nin başarısı, sadece bir kesime sadece bir ideolojik yapılanmaya değil tüm Türkiye’ye seslenmesine Tek millet, tek vatan ,tek devlet, tek bayrak anlayışıyla , tüm Türkiye’ye ayrım gözetmeksizin teker teker hizmet götürmesinden kaynaklanmaktadır. 

Bizim de tek ve vazgeçilmez görevimiz makam, koltuk derdine düşmeden bu davayı anlatmak ve Manisa da Adalet ve Kalkınma Partisi’ni hak ettiği zirveye taşımak olmalıdır. 

Kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da açıkça ifade ettiği gibi ‘Bu kutlu hareket, mensuplarıyla şereflenmez. Tam tersine mensuplarına şeref verir. Ben yoksam dava da yok diyenler, bu dava ancak benim ismimle ayakta kalabilir, ancak benim ismimle şereflenebilir diyenler kibir tuzağına düşmüştür. 

İstişareyi, danışmayı, ortak aklı dışlayan, bu kutlu davaya haksızlık etmiştir. Zira bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır.’ Bu nedenle de AK Partili olmaktan AK Parti’de 4 yılı aşkın zamandır yürüttüğüm İl Başkan Yardımcılığı görevimden dolayı büyük onur ve şeref duyuyorum.” dedi. 

“ADAY OLMAK BİR YANA ADIMIN ZİKREDİLMESİ BENİ MEMNUN ETMİŞTİR” 

İl başkanlığı adaylığı konusunda teşkilattan ve büyüklerinden talepler geldiğini aktaran Avukat Hüsnü Arslan, “Manisa İl Başkanlığı içinde gerek telefon ile gerekse yüzyüze birçok ilçe başkanımız ve teşkilatımız içinde yer alan kardeşlerimiz ve büyüklerimizden aday olmam konusunda bir çok defa talepte bulunulduğu da doğrudur.

Bu şerefli göreve aday olmak bir yana aday olacağım konusunda adımın zikredilmesi dahi beni ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu davada görev alan bu davaya emek vermiş bir çok arkadaşım da bu görevi layıkıyla yapabilecek niteliktedir. Ancak Genel merkezimiz tarafından yapılacak değerlendirmeler neticesinde görev alacak başkanımız belirlenecektir. 

İl Başkanlığına aday adayların çoğalması demokrasinin çok sesliliğin gereğidir. Şuanda 10’u aşkın aday adayının ismi konuşulmasına rağmen aday adaylarının birbirleri hakkında olumsuz hiçbir atıfta bulunmaması da ayrı bir güzelliktir. Buda AK Parti’de önümüzdeki günlerde birlik ve beraberliğin daha güzel meyveler vereceğinin de sinyalidir.

Bu süreçte önemli olan birlik ve beraberlik içinde kalarak seçimlere girmek olduğunu düşünüyorum. Çünkü Türkiye’nin nefsine yenilmiş benden sonrası yalan diyenlere değil, AK Parti’ye ve kadrolarına ihtiyacı var.” diye konuştu.

AK PARTİ BAYRAĞINI ZİRVEYE TAŞIMAK BOYNUMUZUN BORCU”

İl başkanlığı görevinin yapılacak istişare ve değerlendirmeler sonucunda belli olacağını ifade eden Hüsnü Arslan, konuşmasına şöyle devam etti: “Yapılacak İstişareler ve değerlendirmeler sonucunda Bu davada Manisa’da il başkanlığını görevini yürütmek, bu davayı sürdürmek, bugün bizlere nasip olacaksa , buradaki tek amacımız inşallah AK Parti davasını ve bilincini önce Manisa’mıza sonrada tüm Türkiye’ye anlatmak adına tüm gücümüzle çalışmak ve AK Parti bayrağını zirveye taşımak da boynumuzun borcu olacaktır.” 

HÜSNÜ ARSLAN KİMDİR? 

Hüsnü Arslan 1974 yılında Manisa doğdu. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.1998 yılından itibaren Manisa’da kendine ait hukuk bürosunda Avukatlık mesleğini icra etmektedir.

2010 yılından itibaren AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hüsnü Arslan, aynı zamanda Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Manisa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu üyesi, TFF klansman temsilcisi olup, 2012-2014 tarihleri arasında Manisaspor Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER