banner249

Mercedes hayaliniz Hastalya’da gerçek oluyor

Hastalya Otomotiv, sektörünün lider markası Mercedes’in, yeni ‘C’ serisi ile Denizli yollarına çıktı!

Mercedes hayaliniz Hastalya’da gerçek oluyor
banner240

Kalite, konfor ve dizaynı ile yıllardır dünyanın tercihi olan Mercedes, yeni serileriyle sektöründe birinciliği korumaya devam ediyor. Mercedes markasına farklı bir bakış getiren Mercedes C serisi, Hastalya Otomotiv farkıyla İstanbul’dan sonra artık Denizli’de. 


FOTO GALERİ

Mercedes’in daralan pazarda, rekabetçi yapısıyla üstünlüğünü koruduğunu ifade eden Mercedes-Benz Hastalya Otomotiv Genel Müdürü İrfan Tüzün, “Daralan pazarda, Mercedes rekabetçi yapısından dolayı rakiplerine fark atmaya devam ediyor. Yapılan satışlarla birlikte bu rakamlar da gözler önüne seriliyor. Mercedes olarak bu farkındalığın devam edeceği görülmektedir” dedi. 

MERCEDES YENİ SERİSİYLE YİNE FARK YARATTI
Mercedes’in yeni serileriyle yine fark yarattığını ifade eden Tüzün, “Mercedes-Benz in ülkemizdeki en başarılı temsilcilerinden Yeni C Serisi baştan aşağı yenilendi. Yeni C-Serisi, mevcut modele göre, 76 mm’si dingil mesafesinde (2840mm) olmak üzere 95 mm daha uzun (4686mm) ve 40 mm daha geniş (1810mm) ayrıca 480 litreye ulaşan bagaj hacmiyle bir önceki modele göre daha büyük bir yükleme alanı sunmakta. 

Tasarım açısından makyajlı E-Serisi ve yeni S-Serisi ile benzer özelliklere sahip olan 2014 model yeni C-Serisi, uzun kaputu, daha dar camları ve daha akıcı hatlarıyla çok daha modern ve premium bir görüntüye kavuşmuş. İç mekanda ise, dairesel üç hava çıkışına ve standart 7-inç ekrana (Multimedya Paketi’nde 8.4 inç) sahip yeni orta konsol tasarımı, kullanılan daha kaliteli malzemelerle artık çok daha lüks görünüyor. 

Yeni konsolda çok daha az düğmeye yer verilmiş. Tüm ayarlara, orta konsolda eskiden vitesin yer aldığı yerde bulunan merkezi kumandadan ulaşılıyor. Aynı görevleri yerine getirmeye olanak sunan touchpad ise opsiyonel olarak sunulacak” dedi. 

YAKITTA DA CİMRİ
Mercedes C serisinin yakıt konusunda da çok cimri olduğunu ifade eden Mercedes-Benz Hastalya Otomotiv Genel Müdürü İrfan Tüzün, “2014 Mercedes-Benz C-Serisi modüler MRA arkadan itiş sistemiyle geliyor ve bir önceki modelden 100 kg’ma kadar daha hafif bir gövdeye sahip. 

Uygulanan bu diyet, otomobilin yüzde 20 daha az yakıt tüketmesini sağlıyor. Yeni C-Serisi, daha alçak ağırlık merkeziyle daha sportif bir sürüş vaat ediyor. 2014 C-Serisi isteğe bağlı olarak sunulacak AIRMATIC süspansiyon sistemi ile sınıfında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Otomobilin yüksekliğini ayarlamaya imkan tanıyan bu sistem farklı sürüş karakterlerine sahip” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER