banner249

Zor insanlarla nasıl baş edilir!

Zor insanlarla nasıl baş edilir. Bu sorun artık sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü Nörobilim Aile Danışma Merkezi, zor insanlarla nasıl başa çıkacalığının püf noktalarını Denizli Devlet Hastanesi’nde güvenlik görevlilerine düzenlediği seminerle anlattı.

Zor insanlarla nasıl baş edilir!
banner240

Nörobilim Aile Danışma Merkezi’nden Uzman Klinik Psikolog Kamil Ertekin, Denizli Devlet Hastanesi Yönetimi ile birlikte düzenlenen Devlet Hastanesi Güvenlik Görevlileri ile Zor İnsanlarla Baş etme Seminerinde buluştu. Seminerde Güvenlik Görevlilerinin yaşadığı güçlükler ve hasta yakınlarıyla yaşadıkları problemler üzerinde duruldu. 


Hasta yakınlarıyla yaşadıkları problemleri daha etkili bir biçimde çözmekte yardımcı olması için güvenlik görevlilerine etkili iletişim becerileri konusunda önemli bilgiler verildi. Uzman Klinik Psikolog Kamil Ertekin, iletişimin öğrenilen bir beceri olduğunu, Türkiye de genelde bireylerin saldırgan veya boyuneğici iletişim arasında gidip geldiğini bu iletişim tarzlarının ikisinin de sağlıksız olduğunu ifade etti. 

Ertekin ayrıca zor insan tipleri ve bu kişilerle nasıl baş edilebileceğinden söz etti. Seminer esnasında saldırgan bireylerle nasıl özgüvenli iletişim kurulabileceğini gösteren psikodrama çalışması da yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER