banner249

Meclis toplantısına katılmayan başkan CHP’nin açılışında ortaya çıktı

CHP Aydın İl Teşkilatı’nın yeni hizmet binası, CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Bülent Tezcan tarafından hizmete açıldı.

Meclis toplantısına katılmayan başkan CHP’nin açılışında ortaya çıktı
banner240

Açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Bülent Tezcan’ın yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 


Açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, kalıcı bir eser bırakmanın önemine işaret ederek, “Bizler başarısı ancak örgütlerin başarısıyla sağlanabilir. Örgütü arkasına almayan bir siyasi görüşün başarılı olması mümkün değildir. Türkiye’nin CHP’ye, CHP’nin ise örgütlere ihtiyacı var. 

Bizler örgütlerin başarısı için bugüne kadar hep mücadele ettik. Bundan sonrada el ele vererek, Türkiye’nin umutsuzluğunun tek adresi olan CHP’nin başarısı için çalışacağız. Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 Genel Seçimleri olmak üzere önümüzde üç önemli seçim var. Aydın başta olmak üzere tüm Türkiye’de bu seçimlerden zaferle çıkabilmek için gayretlerimizi sürdürmeliyiz” dedi. 

CHP’nin örgütlerin güçlenmesi adına önemli bir adımı atan tek parti olduğunu kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da, “CHP olarak 1980’den bu yana hiçbir siyasi partinin cesaret edemediği ve hiçbir adım atamadığı bir adımı attık. Genel merkezin gücünü ve kaynaklarını örgütlere aktardık. 

CHP, attığı bu adımla Türkiye’ye örnek oldu. Örgütlerimizin rahat çalışması ve modern imkanlara sahip olabilmesi için yıl başında kaynaklarımızın yüzde 40’ını örgütlerimize aktardık. 3 ayda bir örgütlerimiz kendilerine aktarılan bütçeleri alıyorlar. Partimizin başarısı için fedakarca çalışan örgütlerimizin araç gereç ve donanım ihtiyaçlarının giderilmesi için ayrılan bu kaynak yıl sonuna kadar yüzde 50’ye yükselecek. Seçimlere 222 gün kaldı. Önümüzde üç önemli seçim var. 

Halkımız CHP’den bir atılım bekliyor. Bizde el ele vererek ve inanarak bunu başarabiliriz. Aydın ve Muğla bu seçimlerde büyükşehir oldu. 1 milyon nüfusa ulaşan bu kentlerimizde bizim üye sayımız 25 bin civarlarında. Bizim üye sayımızı artırmak ve 1 TL’lik üye aidatlarını toplamak konusunda gayret içerisinde olmamız gerekiyor. Ege Bölgesi’nde her 3 kişiden 2’sinin oyunu alabilmek için çalışmalıyız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, AÇILIŞA KATILDI 
MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse’nin son 3 aydır Belediye Meclisi toplantılarına katılmamakla suçladığı Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun CHP il binası açılışına katılması dikkat çekti. Belediye Meclisi’nin toplanamayan Ağustos ayı olağan oturumlarının ilk ikisine katılmayan Başkan Çerçioğlu, bu gün CHP’nin açılışından 1,5 saat önce saat 17.00’de gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısına da katılmamasına rağmen kısa süre sonra gerçekleşen partisinin açılışında hazır bulundu. Partililerine kısa bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, CHP’li gençlerin yerel seçim çalışmalarında kullanması için CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Kemal Güneri’ye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER