banner249

Lisede bomba paniği

Çivril Lisesi önüne bırakılan çanta, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu.

Lisede bomba paniği
banner240

 Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde mobese kameralarından elindeki spor çantayı Çivril Kılıçaslan Lisesi önünde kaldırma bırakan bir şahıs tespit ettiler. Çantayı bırakıp giden şahsın geri dönmemesi üzerine harekete geçen ekipler olası bir bomba ihtimaline karşı çevreyi güvenlik şeridi içine alarak yolu trafiğe kapattılar.


Bu sırada olay yerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğünden bomba imha ile terörle mücadele ve Özel Harekât şube ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının çanta üzerinde yaptığı inceleme sonucunda herhangi bir patlayıcı maddenin bulunmadığının anlaşılmasıyla emniyet ekipleri ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Çantayı açan ekipler çantada kıyafet olduğu tespit ettiler. Çantayı detaylı bir şekilde inceleyen terörle mücadele ve bomba imha ekipleri çantada şüpheli bir şey görmeyince eşyaları incelemek ve sahibini tespit etmek için çantayı Çivril Polis Merkezine götürdüler. Şüpheli çanta polis merkezine götürüldükten sonra yol trafiğe açıldı.Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER