banner249

Kütahya valisinden Çelik’e ziyaret

Manisa’nı Turgutlu ilçesinden olan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Manisa’da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek görevinden dolayı tebrik etti.

Kütahya valisinden Çelik’e ziyaret
banner240

Memleketi Manisa ‘da ziyaretler yapan Kütahya valisi Şerif Yılmaz Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti. Başkan Çelik’i daha önceden de tanıdığını ifade eden Vali Yılmaz” Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’i ziyarete geldim. Yeni kurulan bir ilçemiz. Başkanımız da genç dinamik bir başkan. Manisa’ya merkez ilçe olarak da hayırlı hizmetler yapacaktır. Ömer Faruk Çelik’i ayrıca daha önceden tanıyorum. Allah yardımcısı olsun. Yapılacak olan her türlü destek konuların her zaman yanındayız” diyerek Çelik’e destek verdi.


 Kütahya Valisi Şerif Yılmazı misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik” öncelikle ben Sayın Valimize hoş geldiniz diyorum. Bizim tanıdığımız bildiğimiz, bilgisinden ve birikiminden de inşallah istifade edeceğimiz bir büyüğümüz. Bizler yerel yöneticiler olarak hizmete talibiz. Söz konusu hizmet olunca ciddi iş diyalogu ihtiyacı söz konusu oluyor. Bizi ziyaret ederek onurlandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER