banner249

Kupayı aldılar başkana koştular!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mersin’de düzenlenen ve Türkiye 3. olan Uzunpınar Orta Okulu Bocce Takımı’nın kupa sevincini paylaştı.

Kupayı aldılar başkana koştular!
banner240

Uzunpınar Orta Okulu Bocce Takımı, Okul Müdürü Sinan Demircan, Müdür Yardımcısı Ercan Çabuk, Beden Eğitim Öğretmeni Kaşif Deliorman ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sibel Aygören’le birlikte Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Demircan, Mersin'de 7-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türkiye Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Bocce Şampiyonası yapıldığını kaydederek, ‘Turnuvada, Türkiye genelinden 41 ilden 900’e yakın sporcu katıldı ve sporcular sahada kıyasıya mücadele etti. 


Bizim takımımız, Küçük Kızlarda Mustafa Rüştü Tuncer Ortaokulu ve Turgutlu Hüseyin Orhan Ortaokulu’nun ardından 3. oldu. 3.lük kupamızı sizlerle paylaşmak için ziyaretinize geldik’ dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, minik öğrencilerin ülke genelindeki başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Uzunpınar Orta Okulu Bocce takımımız ilimizi Denizli’de başarıyla temsil etmiş ve 3.lük kupasıyla bizleri onurlandırmıştır. 

Küçük kızlarımızı yürekten kutluyor, okulumuz yönetimini de tebrik ediyorum. Pamukkale Belediyesi olarak sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Sporun her branşında, alt yapısından üst yapısına kadar sporla ilgili ne yapılması gerekiyorsa bunun arkasında olacağız. Yüzmeden sentetik çim sahalara, futbol sahalarından atletizmine kadar bu konularda farklı çalışmalarımız olacak. 

Spor alanında ihtiyaç olan ne varsa yapılacaktır. Ayrıca Uzunpınar okulumuz gibi bizleri temsil eden takımlarımızında arkasında olacağız. Ben tekrar sizleri kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum’ dedi. 

Uzunpınar Orta Okulu Bocce Takımında Edanur Aslantaş, Sümeyye Cihan, Ayşe İlbaris Ve İlkay Akyıl bulunuyor. Başkan Gürlesin, ziyaretin ardından kupa sevincini sporcular ve okul yönetimiyle paylaştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER