banner249

Korucuk’un içme suyu hattı yenileniyor

Denizli Belediyesi Korucuk Mahallesi'nin içme suyu hattını yeniliyor.

Korucuk’un içme suyu hattı yenileniyor
banner240

10 kilometrelik hatta kullanılan kaliteli ve sağlam borular ile bölgede olası arızalar önlenmiş, bölge insanına ise daha kaliteli içme suyu sağlanmış olacak. Denizli'de gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları ile inanılmaz bir rekora imza atan ve Türkiye'nin en temiz suyunu musluklardan akıtan Denizli Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarını koordineli bir şekilde şehrin tamamına yaymaya devam ediyor.


Çalışmalar kapsamında Korucuk Mahallesi'nin içme suyu hattını yenileyen Denizli Belediyesi 10 kilometrelik hatta kullanılan kaliteli ve sağlam borular ile bölgede olası arızaları önlemiş, bölge insanına ise daha kaliteli içme suyu sağlamış olacak. 

Denizli Belediyesi'nin altyapı konusunda inanılmaz bir rekora imza attığına dikkat çeken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'nin gelecek günlere daha güvenli bakabilmesi için 100 yılın dev altyapı hamlesini gerçekleştirdik. Bu hamleyle neredeyse Denizli'nin tamamında yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yeniledik ve bunu aynı anda yaptık. 

Denizli'de 405 km kanalizasyon hattı, 450 km içme suyu hattı, 165 km yağmur suyu hattı döşedik. Tüm bu çalışmaların sonunda Denizli Türkiye'nin en temiz suyunu tüketiyor. Kent merkezinden başlayarak 2009'da Denizli Belediyesi'ne bağlanan mahallerimizin de bu konuda eksikliklerini birer birer koordineli bir çalışmayla ve kent merkezinde oluşturduğumuz sisteme de entegre ederek giderdik. 

Denizli Belediyesi Korucuk Mahallesi'nin de içme suyu hattını yeniliyor. 10 kilometrelik hatta kullanılan kaliteli ve sağlam borular ile bölgede olası arızalar önlemiş, bölge insanına ise daha kaliteli içme suyu sağlamış olacağız. O bölgede hummalı bir çalışma sürdürüyoruz. En kısa sürede tamamlayacağız. Alt yapı bir kentin bel kemiğini oluşturur.Bunu bu günlerde daha iyi anlıyoruz. Geçmişte çalışmalar süresince bu kent insanı bize destek vererek bize olan güvenini gösterdi. 

Herkese verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sürdürdüğümüz tüm altyapı çalışmalarında geleceği göz önünde bulundurduk. Denizli büyüyor ve gelişiyor. Biz de şehrin en ücra köşesine hizmet götürmemiz gerektiği bilinciyle hareket ediyor ve planlamalarımızı buna göre yapıyoruz. Korucuk Mahallesi'nin içme suyu hattını yenileyerek uzun yıllar bu bölgenin bir daha içme suyu ile ilgili sıkıntı yaşamamasını sağlıyoruz. Denizli ve Denizli insanı tüm bu güzelliklere layık. Bu kentte yapılan her şeyi birlikte başardık anlayışı ile hareket ettiğimizin bilinmesini istiyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER