banner249

Kendinizi özel hissedeceksiniz!

Kaliteli, klas ve özel bir hizmet vermeyi amaç, bu hizmeti her geçen gün daha iyi ve kusursuza taşımayı da ilke edinen İnci Class Hotel Denizli halkının hizmetine girdi.

Kendinizi özel hissedeceksiniz!
banner240

Türkiye’nin önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden bir olan Denizli’de hizmete açılan İnci Class Hotel, misafirlerine kendilerini özel hissettirecek. 


İnci Class Hotel genel müdürü Ali Bakırlı, “İnci Class Hotel’imiz, Çevre dostu hizmet anlayışı ve geleneksel Denizli misafirperverliğiyle, İş dünyasının konaklama taleplerine en uygun şekilde hazırlanmış özel konsept’inin yanında, toplantı, yemek ve özel davet organizasyonlarınız için hizmetinize girmiş bulunmaktadır” dedi. 

Bakırlı, yenilikçi ve yaratıcı yöntemlerle modern hizmet tekniklerini uygulayarak konaklayan misafirlerine seçkin ve kusursuz hizmet sunmak misyonunu benimsediklerini belirtirken, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı ilke edindiklerini söyledi. 

İNCİ CLASS HOTEL 
47 oda 125 yatak kapasiteli İnci Class Hotel’de 43 standart oda 3 köşe süit ve 1 adet de business süit bulunuyor. 75 kişilik kahvaltı salonu yanında özel davet ve nişan gibi aktivitelere ev sahipliği yapabilecek 75 kişilik alakart restaurant, 90 kişilik sıra düzeni hazırlanmış (isteğe göre değişebilen oturma düzeni) toplantı salonu yanında çok özel sunum ve toplantıların yapılabileceği VİP toplantı salonu da bulunuyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER