banner249

Kelekçi’nin bir hayali daha gerçek oluyor!

Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi’nde Başkan Hulusi Şevkan’ın söz verdiği bir proje daha hayata geçiyor. Kelekçi Mahallesi’nde Sosyal Yaşam Merkezi için start verildi.

Kelekçi’nin bir hayali daha gerçek oluyor!
banner240

Yaşanabilir bir Acıpayam için sosyal projelerine öncelik veren Başkan Şevkan, Kelekçi Mahallesinde sosyal yaşam merkezini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Coğrafi bakımdan geniş bir alana sahip olan Kelekçi Mahallesi’nde 1980'li yıllarda yapılan ve depremsellik olarak bakıldığında sıkıntılı olan belediye binasında yerine yapılacak olan bodrum kat zeminde iş yerleri 1. ve 2. Katlarda düğün salonu ve misafirhane gibi hizmet alanlarının olacağı yeni proje için ilk kazma vuruldu.

Başkan Hulusi Şevkan, yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi, “Kelekçi mahallemiz için hayallerimizden biri olan sosyal yaşam merkezimizin ilk kepçesini bugün vurduk. Kelekçi eski belediye binamızın olduğu yere yapılacak olan sosyal yaşam merkezimiz içerisinde gençlik ve kültür merkezi, düğün salonu, kafeterya ve iş yerlerini bulunduracak. Kelekçi halkımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER