banner249

Kaymakam ve vali yardımcıları değişti!

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle Denizli’de vali yardımcıları ve bazı kaymakamların görev yerleri değiştirildi.

Kaymakam ve vali yardımcıları değişti!
banner240
Denizli’de vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı. Türkiye genelinde 536 mülki idare amirinin yeni yerlerinin belirlendiği kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Kararnameye göre Denizli’den de vali yardımcıları ve kaymakamlar da değişti. 

GİDENLER:
Vali Yardımcıları Ali Sözen İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine,
Ekrem Akdoğan Kocaeli Vali yardımcılığına, 
Alp Aslanargunve Nihat Kaynar İzmir vali yardımcılıklarına, 
Bekir Sıtkı Kocakundakçı Kırklareli vali yardımcılığına, 
Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar Kırklareli vali yardımcılığına, 
Tavas Kaymakamı Ali Arıkan Şırnak vali yardımcılığına, 
Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener Gölmarmara Kaymakamlığına, 
Baklan Kaymakamı Mustafa Türkcan Domaniç kaymakamlığına atandı. 

Ayrıca Denizli’ye aday olarak atanan ve bir süredir görev yapan Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çal Kaymakamı Selami Korkutata ve Beyağaç Kaymakamı Muhammet Serkan Şahin de kaymakam olarak atandılar ve kadroları gönderildi. 

GELENLER:
Denizli Vali yardımcılıklarına; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Isparta Vali Yardımcısı Cengiz Ata, Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız atandı. Kazan Kaymakamı Veysel Beyru Pamukkale kaymakamlığına, Van Vali Yardımcısı Hakan Alkan Serinhisar Kaymakamlığına Çanakkale İl Hukuk İşleri Müdürü Osman Varol Tavas kaymakamlığına, Türkeli kaymakamı Serkan Şahin ise Çardak kaymakamlığına atandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER