banner249

Başkan zabıtayla el ele kol kola!

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. Yılı anısına tüm zabıta personeline yemek verdi.

Başkan zabıtayla el ele kol kola!
banner240

 Boğaziçi Restorant’taki yemeğe, Başkan Yardımcıları Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Zabıta Müdürü Hüseyin Yavuz ile belediye görev yapan zabıta personelleri katıldı. Başkan Gürlesin, yemek öncesinde tüm zabıta personeliyle tek tek tokalaşarak her biriyle ayrı ayrı sohbet etti. Ardından yermeğe geçildi. 


Başkan Gürlesin yemek sonrasında zabıta personellerine hitap ederek zabıtanın yaptığı işin önemine vurgu yaptı. Belediyede başarılı olmak için 3 konunu çok önemli olduğunu dikkat çeken Başkan Gürlesin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi, ‘Bunlardan birincisi imardır. İmarı iyi yönetirseniz başarının saç ayaklarından birini yapmışsınız demektir. 

Diğeri ise zabıtamızın yaptığı iştir. Sizler sürekli insanlarla iç içesiniz. Sizlerin insanlarla iletişimi olumlu yönde yada olumsuz yönde sonuçlanması, bizlerin başarılı yada başarısız olmamızı belirler. Oradaki yaklaşım tarzınız olumsuz olursa bizlerin başarılı olma şansı yoktur. Devletin sıcak yüzünü de göstereceksiniz, devletin gücünü de hissettireceksiniz. 

Bu günü insanların ocağını yıkmak için değil kanunun bize verdiği yetkiyi kullanarak çözüm olmak için kullanacaksınız. İyi niyetinizi sonuna kadar kullanın. İyi yönde de bize katkı koyarsınız, kötü yönde de bize katkı koyarsınız. 2.’sini yapmayacağınızı biliyorum, bu hiç istemediğimiz bir durumdur. Herkesin bu konuda hassas olması gerekiyor. Herkesin bulunduğu yerin hakkını vermesi ve bu bilinçle hareket etmesini istiyorum. Diğer bir önemli kriterde algı yönetimidir. 

Belediyenin yaptığı işleri halka anlatabilmek başarının saç ayaklarından bir diğerini oluşturur. Yaptıklarınızı halka anlatabiliyor ve olumlu algı oluşturuyorsanız başarı yolunda ilerliyorsunuz demektir. Ben bu vesileyle tüm zabıta personelimizi kutluyorum.’ Daha sonra Başkan Gürlesin ve tüm zabıta personeli günü anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER