banner249

Kariyer Günleri DENİF 2015

Denizli Valiliğimiz, Pamukkale Üniversitemiz, Kamu Kurumlarımız çok değerli Sanayicilerimiz ve işletmecilerimiz ile Odalarımız işbirliğinde; Mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yola çıktığımız ve 2011 yılından bu yana Kurumsal hale gelen Denizli İstihdam Fuarı ve Kariyer günleri (DENİF), 2015 yılı aktivitesini 25-26 Kasım tarihleri arasında, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yerleşkesinde yapılacaktır.

Kariyer Günleri DENİF 2015
banner240

DENİF 2015, iş arayanlar ile yaklaşık 100 firmayı ortak bir platformda buluşturuyor. İşgücü arzı ile talebinin buluştuğu bu ortamda katılımcılar; istihdam politikaları hakkında bilgi sahibi olabilecekleri gibi mesleksizlik nedeniyle işe girmekte zorlananlara yönelik olarak İŞKUR’un yürüttüğü aktif işgücü politikaları ile pasif işgücü politika uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi alabileceklerdir.

İşbaşı Eğitim Programlarımız ile daha kısa sürede çalışma yaşamına adapte olabilecekleri gibi, DENİF 2015 Programı kapsamında işsizlere ve engellilere yönelik olarak yürütülecek eş zamanlı “İş arama becerilerini geliştirme” seminerleri ile  iş arama sürecine pozitif destek sağlanacaktır.

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde, Sümer Mah. Çal Cad. No. 18 Merkezefendi / Denizli adresindeki Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yerleşkesinde yapılacak .

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER