banner249

Kaliteli hizmet için “Quantum” eğitimi

Çalışma ve İşkurumu İl Müdürlüğü olarak gerek emeğin arz tarafına, gerekse talep tarafına hizmet veren bir kamu kuruluşuyuz. Özellikle emeğin arz tarafında çok farklı kesimlere işe yerleştirme, mesleki eğitim programları ve danışmanlık gibi çeşitli hizmet sunumları yapmaktayız.

Kaliteli hizmet için “Quantum” eğitimi
banner240

Yine istihdamında güçlük arz eden gruplara yönelik olarak hizmet durumunda zaman zaman bir takım güçlüklerle karşılaşıyoruz. Bu güçlüklerin üstesinden gelebilmenin bir yolu da personelimizi dinamik tutabilmek için zaman zaman hizmet içi ve kişisel eğitim programlarına alıyoruz. 


Bu anlamda " Quantum Düşünce Teknikleri " alanında ilk grup personelimizin eğitimini geçen ay içerisinde tamamladık. İkinci grubun eğitimini 23 Ekim günü yapıldı. Geriye kalan bir grubun eğitiminin ise önümüzdeki günlerde yapılması planlanmıştır.

İşkur İl Müdürlüğü personelinin kişisel eğitimlerine katkı sağlayan sayın M. Evrim SARAÇ 'a ve sayın Emine KOBAŞ ' a şahsım ve İl müdürlüğüm adına teşekkürü bir borç biliyorum. Quantum Düşünce Teknikleri Eğitimi personelimizin kişisel gelişimine katkı sağlayacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER