banner249

Kaleliler hem yedi hem eğlendi

denizli’nin kale ilçesinde kale belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği ve ramazan eğlencesine halkın katılımı büyük oldu.

Kaleliler hem yedi hem eğlendi
banner240
Çarşı merkezinde organize edilen iftar yemeğine Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, daire amirleri, protokol üyeleri ve çok sayıda Kaleli vatandaş katıldı.
Yüzlerce Kaleli vatandaş iftarı beraber açmanın mutluğunu aynı anda yaşadı. Teravih namazının ardından ramazan etkinlikleriyle sık sık gündeme gelen Kale ilçesi etkinliklerinin bir yenisini daha ekledi. Anadolu kültürünün unutulmaz oyunları orta oyun, meddah, seyirlik ve Hacivat-Karagöz sahne aldı. Hacivat ve Karagözün oyunu minik vatandaşlar ilgiyle izledi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemi vurgulayarak “On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günleri yaşamaktayız. Rahmet ayı olarak bilenen Ramazan ayı birlik ve dostluğumuzun pekiştiği önemli zamanlardan bir tanesidir. Cenabı Allah Ramazan ayında yapılan ibadetlerimizi kabul etsin.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER