banner249

Kadınlar eşleri için kurs istedi

denizli belediyesi’nin, ailemi seviyorum projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına kadınların ilgisi her geçen gün artıyor. spor yaparak sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfeden ve sporu bir yaşam biçimi haline getiren kadınlar, eşleri için de plates kursların açılmasını istedi.

Kadınlar eşleri için kurs istedi
banner240
Belediyenin Albayrak Meydanı Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ile Fatih, Gökpınar, Anafartalar ve Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezileri’nde başarıyla uyguladığı pilates kursu devam ediyor. Söz konusu mahallelerde ikamet eden kadınların yanı sıra kurslara diğer mahallelerden de çok sayıda kursiyer katılım gösteriyor.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’ndeki kurslara katılarak kursiyer kadınlara eşofman hediye etti. Belediyenin 7’den 70’e herkese spor yaptırmaya çalıştığını ve bu alanda birçok ücretsiz kurslar düzenlendiğini kaydeden Başkan Zolan, ‘Belediye olarak amacımız, insanlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşam imkanı sunmaktır. 10 binler spor yapsın sloganıyla çıktığımız yolda herkese spor yaptırma noktasına geldik. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza birçok branşta spor yaptırıyoruz.

Spor, sağlıklı yaşam, ekip çalışması ve hayatı dizayn etmek demektir. Spor yapan insan, kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Belediye olarak 18 farklı branşta spor kursu düzenliyoruz. 10 binlerce insan spor yaparak sağlıklı yaşıyor. Spora yönelik kurslarımız, tüm insanlarımızın huzurlu, mutlu olması ve geleceğe daha iyi hazırlanmasına katkı koyuncaya kadar devam edecek. Hedefimiz Denizli’de spor yapmayan tek kişinin kalmaması’ dedi.

Kursiyer kadınlar da pilates kursundan dolayı teşekkürlerini ifade etti. Birçok kadın pilates yaparak sağlıklı yaşadıklarını kaydederek, ‘İyi ki bu kurslara katılmışız. Şimdi kendimizi daha sağlıklı ve dinç hissediyoruz. Çocuklarımız da bizden esinlenerek spor yapıyorlar. Ancak, eşlerimiz pilatese sıcak bakmıyor. Sizlerden ricamız eşlerimizin de katılabileceği pilates kurslarını genişletmeniz ve eşlerimizin spor yapması için bizlere destek vermenizdir’ dediler.
Başkan Zolan da, kadınların isteklerini değerlendireceklerini bu konuda talep gelmesi durumunda pilates kursunun açılabileceğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER