banner249

İşçilikten başladı mobilya patronu oldu

Emsa Mobilya’nın sahibi Emrullah Taşpınar, tekstil fabrikası işçiliğinden başladığı iş hayatını mobilya patronu olarak sürdürüyor.

İşçilikten başladı mobilya patronu oldu
banner240

Gıda sektöründe satış plasiyeri olarak çalıştığını 2000 yılında mobilya sektöründe girdiğini ifade eden Taşpınar, “Mobilya işinden hiç anlamazken, satış elemanı olarak sektöre adım attım. 


2006 yılında pazarlamacı olarak devam ettim ve 2008 yılında Saltanat Mobilya’nın Ege Bölge Müdürü oldum. Ege Bölgesine 8 yıl boyunca toptan ürün sattığım için, Denizli halkımızın da bu ürünlere ihtiyacı olduğunu bildiğimizden dolayı Emsa Mobilya adı altında kendi markamı oluşturdum. Saltanat mobilyanın fabrika satış mağazası olmamızdan dolayı ürün kalitemiz değişmeden daha uygun fiyata ürünler satabiliyoruz. Bu da halkımızın karı olan bir alışveriş oluyor.” dedi. 

Ürünlerinin kalitesi ve modeli bölge insanının zevkine uygun olmasının tercih sebebi olduğunu belirten Taşpınar, “Mobilya alacak olan kişinin dikkat etmesi gereken en önemli şey doğru ürünü tercih etmesi ve ürünü aldığı firmanın satış sonrasındaki hizmetidir. Herkes ürün satar ama herkes ürünün arkasında duramaz. Emsa Mobilya olarak prensibimiz doğru ürünü satmak ve ortaya çıkan herhangi bir aksaklığa anında çözüm bulup, müşteri memnuniyetini en üst sevide tutuyoruz.” diye konuştu. 

Hedefinin Emsa Mobilya’nın bilinirliğini artırıp, kaliteli ürün satışı ve dürüstlükten taviz vermeden en hızlı hizmeti sunmak olduğunu vurgulayan Emrullah Taşpınar, “Yeni oluşumlara açık olan firmamız profesyonel pazarlama politikalarıyla kaliteli ve uygun fiyatta, göz alıcı, her zevke, her keseye uygun modern tasarımlarıyla ürünlerini müşterisine sunmaktadır. 

Hizmette sınır tanımayan firmamız satış sonrası hizmette de kurmuş olduğu satış sonrası hizmet ağıyla müşterisine her zaman en uygun çözümleri sunmakta ve markasını ve müşterisini desteklemektedir. Kısa vadede hayata geçireceği yeni projeleriyle hem ülke ekonomisine ve pazar payına katkıda bulunmayı hedeflerinin içinde görerek, çizgisinde devam edecektir. Günün şartlarına göre gelebilecek talepler doğrultusunda farklı il ve ilçelerde şubeler açmayı hedefliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER