banner249

Denizlispor 1 yılda Süper Lig’e çıkar!

Denizlispor eski Basın Sözcüsü Nihat Aracı, hazırladığı projesine destek verilmesi halinde Denizlispor’u 1 yılda süper lige çıkaracağı sözünü verdi.

Denizlispor 1 yılda Süper Lig’e çıkar!
banner240

Denizlispor’da Mehmet Özsoy’un istifasının ardından Denizlispor’da yönetim boşluğu devam ediyor. Bir zamanlar Süper Lig’in güçlü ekiplerinden biri olan Denizlispor, aldığı kötü sonuçlarla ligden düşmüş, çok sayıda yönetim ve başkan değiştirmesine rağmen bir türlü süper lig hedefine ulaşamamıştı. 


SÜPER LİG FORMÜLÜNÜ BULDUM
Denizlispor eski Basın Sözcüsü Nihat Aracı, süper lig formülünü bulan bir proje hazırladığını belirterek, “Bugüne kadar başta Ekonomi Bakanımız sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, Denizli Valisi sayın Abdülkadir Demir ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Osman Zolan’a kulubümüze verdiği maddi manevi tüm desteklerden dolayı teşekkür ederim. 

Takımımıza gerçekten çok büyük destekleri oldu. Ama yanlış yönetim ve yöntemlerle ne yazık ki takımımız süper lige çıkamadı. Buradan kentimizin önden gelen yöneticilerine sesleniyorum. Hazırladığım projeye destek verilmesi halinde çok güçlü bir yönetimle beraber Denizlispor’umuzu 1 yıl içerisinde Süper Lig’e çıkarma sözünü veriyorum. Projemiz süper lige çıkmanın bir formülüdür. Yeter ki bu projemize destek verilsin. Denizlispor’u Süper Lig’e çıkarmak da bizim boynumuzun borcu olsun” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER