banner249

Irmak Koleji'nde eğitimi değerlendirdiler

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yılsonu okul müdürleri genel değerlendirme toplantısı il ve ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürlerinin katılımı ile Irmak Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Irmak Koleji'nde eğitimi değerlendirdiler
banner240

 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Irmak Koleji toplantı salonunda yılsonu değerlendirme toplantısı yapıldı.


 Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında geçen toplantıda 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesi başta olmak üzere, taşımalı eğitim, Okul Öncesi Eğitim, TEOG(Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş) Sınavlarının I. ve II. Sonuçlarının karşılaştırılması, LYS ve TEOG Sınavları ve Tercih Bürolarının Oluşturulması Öğrenci Kayıtları ile ilgili usûl ve esaslar, Dönüştürülen okulların iş ve işlemleri, Mesleki ve Teknik Eğitim’de alan-dal çalışmaları, Resmi ve Elektronik yazışmalar, Yaz tatili boyunca okulların yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması gibi bir çok konu değerlendirildi.

 İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “2013-2014 Eğitim Öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yaptığı konuşmada emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlere, idarecilere, yardımcı personele ve tüm velilere teşekkür ederken amacın Denizli’de eğitim başarısı ve kalitesini artırmak olduğunu belirtti. Yanmaz konuşmasının devamında gelecek yıl yapılacak olan çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.

 Toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürleri kendi hazırladıkları sunular ile 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında ilçelerinde gerçekleştirmiş oldukları faaliyetleri katılımcılarla paylaştılar. Toplantı 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi ve hazırlık çalışmalarının gözden geçirilmesi ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER