banner249

İngiliz turistler Marmaris’te ‘Evet’ dedi

marmaris'e 12 yıldır tatile gelen ingiliz turistler scott palfrey ve tracey bold, amfi tiyatro'da düzenlenen törenle evlendi.

İngiliz turistler Marmaris’te ‘Evet’ dedi
banner240
İngiltere;de bir spor salonu işleten 35 yaşındaki Scott Palfrey ve spor salonu yöneticisi olan 40 yaşındaki Tracey Bold, Marmaris Belediyesi;ne başvurarak Amfi Tiyatro;da düğün töreni yapmak için izin istedi. Gerekli iznin verilmesinin ardından gerçekleştirilen nikaha gelin ve damadın yaklaşık 20 kişiden oluşan yakınları ve arkadaşları katıldı.

Çiftin nikahı, Marmaris Belediyesi evlendirme memuru Zuhal Gürbüz tarafından kıyıldı. Nikahın ardından yüzük takma töreni yapan çift, birbirleri için yazdıkları evlilik yeminini okudular. Damat Palfrey, düğün sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, babasının sık sık tatile geldiği Marmaris;te uzun süredir devam eden hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdiğini söyledi. Palfrey, nikahlarını Marmaris;te yaparak, kendilerini gördüğüne inandıkları babasına hediye vermek istediklerini ifade etti.

Amfi Tiyatro gibi güzel ve özel bir mekanda evlenmekten büyük mutluluk duyduklarını anlatan Palfrey, gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirdi. Tracey Bold ise ikinci evliliği olmasına rağmen ilk kez aşk evliliği yaptığını ifade ederek, ;;Artık 40 yaşındayım ve bekar değilim. Burada evlenmemize izin veren Marmaris Belediyesi;ne ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Düğünümüz herhangi bir yerde de olabilirdi, ama bizim için Marmaris çok özel bir yer;; diye konuştu.
Palfrey çifti daha sonra Marmaris;te hayatını kaybeden damadın babası için yazdıkları şiiri okudu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER