banner249

İlk iftar DTO’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında ilk iftar dualar eşliğinde yapıldı.

İlk iftar DTO’dan
banner240

Denizli Ticaret Odası tarafından verilen ilk iftar yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’de katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulu Cami yanında kurulan çadırda verilen iftar menüsünde mercimek çorbası, orman kebabı, pirinç pilavı, caçık, lokma tatlısı ve soğuk su yer aldı. 


5 bin kişilik çadırdaki iftara Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, iftar saatine kadar çadıra gelen vatandaşlar ile sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıllardır sürdürülen bu hizmetin önemli olduğuna vurgu yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ramazan ayının ruhunu yaşamak, Ramazanın o güzellikleri paylaşmak için bugün bizlerde Denizli’deyiz. Halkımız ile birlikte belediyemiz tarafından kurulan iftar çadırında birlikte iftarımızı yapmak gerçekten birlik ve beraberlik açısından çok önemli. 

İlk iftar için sponsor olan ve bu geleneğini her yıl sürdüren Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve ekibine de çok teşekkür ediyor, hayırlarının kabul olmasını diliyorum” dedi. 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, 2006 yılından itibaren belediye tarafından kurulan çadırda her ramazan gününde 5 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi. Özer, iftar çadırlarının toplumun bütün kesimini bir araya getirerek sosyal yardımlaşma duygusunu arttırdığını belirtti. İftar saatinin gelmesiyle birlikte protokol yerine geçti ve Kayalık İtfaiye Şubesinden atılan iftar topunun ilk atışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı. 

İftar topunun atılmasıyla birlikte dualar edildi ve 5 bin kişi hep birlikte ilk iftarını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER