banner249

Denizli tüneline kavuşuyor

Bakan Nihat Zeybekci Çameli yolundaki incelemenin ardından Honaz İlçesine geçti. Burada, İzmir yolunu Ankara yoluna bağlayan Çevre yolunun devamı olan ve inşaat çalışmaları devam eden Ankara yolunu Antalya Muğla yoluna bağlayan Çevre yolu inşaatı yol güzergah çalışmaları içerisinde yapımına başlanan Honaz Tüneli'ni de yerinde inceledi.

Denizli tüneline kavuşuyor
banner240

 Tünel girişinin Honaz Dağı'nın Ovacık ve Karateke Mahalleleri sınırları içerisinde, Tünel çıkışının ise Honaz Dağının Cankurtaran mevkiinde bulunan ve çift tüp tünel olarak portal çalışmalarına başlanan, tamamlandığında 2520 m. olacak Honaz Tüneli girişinde yetkililerden bilgi alan Bakan Zeybekci; burada da çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve 2015 yılı içinde yolun tünellerle birlikte hizmete açılması talimatını verdi. 


Bakan Zeybekçi son olarak "Daha öncede söylediğim gibi Denizli'de devam eden yatırımlar için kesinlikle ödenek sıkıntısının olmadığını, yüklenici firma sahiplerine söylüyorum; yapın işinizi, getirin evraklarınızı, bizde ödeneklerinizi çıkaralım" dedi. İnceleme gezisi güzergâhındaki birkaç köyde mola vererek vatandaşlarla sohbet de eden Zeybekci halkın sıcak ilgisi ile karşılaştı. Bakan Zeybekci yaşlılarla sohbet edip, çocuklarla da şakalaştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER