banner249

İki sanayi arasına köprü yapacak!

Seçim çalışmaları kapsamında 2. Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, projelerini aktardı. 2. Sanayi Sitesi ile 3. Sanayi Sitesi arasında yapılacak viyadüklü bağlantı yolu yapıulacağını belirten Subaşıoğlu, "Bu yol, iki sanayi sitesini birbirine bağlayacak" dedi.

İki sanayi arasına köprü yapacak!
banner240

AK Parti Mekezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında 2. Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılması planlanan 121 proje hakkında konuşma yaptı. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Merkezefendi İlçesi'nin daha güzel olacağından söz eden Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılacak olan bağlantı yolu hakkında bilgi verdi. 


Subaşoğlu, "Denizli'de yapılan anketlere göre en önemli sorun trafiktir. Denizli'de trafiği nrahatlatmak adına birçok proje hazırldık. Bizce bunların en önemlisi bu bölgenin en büyük viyadüklü bağlantı yolu olacak. 2. Sanayi Bölgesi'nden, 3. Sanayi Bölgesi'ne bağlantı yolu yapacağız. Bu bağlantı yolu bizim en çok önem verdiğimiz projelerimizden biridir. Bu bağlantı yolu ile iki sanayi sitesini birbirine bağlanacak. İki sanayi sitesi arasında köprü olacak." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER